Твърде мазната храна, особено от животински произход, води до повишени нива

...
Твърде мазната храна, особено от животински произход, води до повишени нива
Коментари Харесай

Моята напитка-чудо – пази сърцето ми по-добре от най-скъпото хапче. Изчиства всички мръсотии от артериите само за месец!

Твърде мазната храна, изключително от скотски генезис, води до повишени нива на холестерол в кръвта. Излишният холестерол може да се отсрочи върху вътрешните стени на кръвоносни съдове и артериите, като по този метод намалявана пропускливостта на кръвта …

 Атеросклероза

Така се развиват заболявания като атеросклерозата – често води до инфаркт на миокарда или инсулт. За да се избегне този злощастен излаз, човек би трябвало да се грижи за своевременното  разчистване на кръвоносните съдове. Това може да стане единствено в границите на един месец, а ние ще ви покажем по какъв начин!



Народен лек за пречистване на кръвоносните съдове и крепко сърце:

СЪСТАВКИ:

2 ч.л. настърган корен от джинджифил
100 гр. стафиди
4 ч.л.  зелен чай
1 литър вода
2 супени лъжици мед

ПРИГОТВЯНЕ И ПРИЕМ:

Сварете водата, пуснете вътре стафидите и варете на слаб огън за 10 минути.
Отстранете от огъня, прибавете зеления чай и настъргания джинджифил. Покрийте съда с похлупак и оставете да покисне по този начин една нощ.
На сутринта прецедете течността и добавете меда. Пийте по 150-200 мл 30 минути преди хранене.

За реализиране на максимална защита на кръвоносните съдове от атеросклероза, избягвайте твърде мазните, пържени храни (стомахът и черният ви дроб ще са ви благодарни), яжте повече пресни зеленчуци и плодове, богати на фибри и антиоксиданти. Просто бъдете здрави! / lekuvai.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР